Виклики та перспективи борошномельно-круп’яної галузі - Бокій, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Досліджено виклики та перспективи борошномельно-круп’яної галузі в умовах нестійкого ринкового середовища та нестабільної військово-політичної ситуації. Визначено комплекс заходів з підвищення ефективності діяльності галузі та напрями використання круп’яних культур. Розглянуто можливості для збільшення експорту продукції та її імпортозаміщення.