Інноваційно-інвестиційне забезпечення та конкурентоспроможність переробно-харчового виробництва - Крисанов, Д. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
В статті проаналізовано динаміку та структуру інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості з 2007 р., а також розкрито ситуацію із забезпеченням їх інноваційними технологіями і виробами, нематеріальними інноваціями та інвестуванням. Оцінено результативність виконання завдань Концепції національної інноваційної системи щодо харчової промисловості, обґрунтовано пропозиції по активізації інноваційної діяльності в агропродовольчому комплексі України.