Продовольчі ресурси і соціальний прогрес - Юзефович, А. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Наведено результати дослідження зміни обсягів виробництва сировинних та споживання продовольчих ресурсів під впливом фінансово-економічних криз в Україні. Визначено тенденції коливання життєвого рівня населення країни та дотримання соціальних стандартів споживання харчових продуктів в нестабільних умовах розвитку національної економіки. Наголошено на необхідності забезпечення збалансованого виробництва сільськогосподарської сировини і харчових продуктів із платоспроможним попитом на них і експортними потребами.