Вплив жирної олії з гарбузового насіння на якість варених ковбас - Войцехівська, Л.; Шелкова, Т.; Бєлова, І.; Фомічев, В. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Встановлено перспективність використання жирної олії з гарбузового насіння як природного компонента в складі поліфункціональних композицій під час виробництва варених ковбас.