Стандартизація мови торгівлі - Усатенко, Н.; Охріменко, Ю.; Бондар, С. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Показано високу значимість системи простежуваності, як запоруки безпечності продуктів харчування, «прозорості» під час їх обігу та доведено доцільність впровадження цієї системи в Україні.