Проблема диспаритетності в ресурсному забезпеченні аграрного сектора - Бурковський, П. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
В статті розглянуто питання паритетності економічних відносин в аграрному секторі та прояв цієї проблеми в сфері ресурсного забезпечення переробних підприємств. Розкрито сутність терміну «ресурсне забезпечення» та проаналізована виробнича потужність аграрного сектору. Визначено роль договірних відносин як засобу пом’якшення диспаритетності. Запропоновано шляхи покращення економічних відносин між сільськогосподарськими виробниками та переробно-харчовими підприємствами з метою їх ефективного ресурсного забезпечення.