Зміна форм власності і управління в продовольчому секторі національної економіки наприкінці ХХІ століть - Шмаглій, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
Досліджено сучасні реалії посттрансформаційного розвитку продовольчої системи України, а також чинники, що їх зумовлюють. Визначено та оцінено основні «плюси» та «мінуси» для продовольчої системи національної економіки глобальних інституційних змін та перетворень, що відбулися за останні двадцять три роки. Обґрунтовано концептуальні шляхи виходу з кризи.