Організаційно-економічна сутність категорії «Продовольча система» - Сичевський, М.; Дейнеко, Л. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
На основі аналізу існуючих світових підходів до дослідження продовольчих систем, розкрито організаційно-економічну сутність категорії «продовольча система», висвітлено основні завдання, принципи та механізми функціонування продовольчих систем різного рівня.