Дослідження ефективності відновлення сухих концентратів із молочної сироватки ультразвуковим обробленням - Кочубей-Литвиненко, О.; Маринін, А.; Красуля, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
Доведено доцільність застосування ультразвукових технологій для інтенсифікації відновлення сухих концентратів із молочної сироватки, зменшення енерго- і ресурсовитрат. Раціональний час відновлення сухої молочної сироватки оцінювали комплексно за зміною середнього гідродинамічного радіуса частинок відновлених продуктів протягом витримування та за динамікою стабілізації показника активності води.