Харчова цінність функціонального кисломолочного продукту геродієтичного призначення - Романчук, І.; Рудакова, Т.; Андреус, C.; Моісеєва, Л. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
Проведено дослідження харчової цінності кисломолочного продукту геродієтичного призначення та розглянуто особливості складу продукту відповідно до потреб людей старшого віку.