Передумови використання препаратів з твердою фазою в нанорозмірному стані у якості каталізаторів процесів харчових виробництв - Ткаченко, C. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
В статті наведено оглядову інформацію щодо можливості застосування препаратів з твердою фазою у нанорозмірному стані в технологічних процесах харчових виробництв. Показано перспективи використання у якості каталізаторів цих процесів наночастинок на основі металів.