Паста із столового буряка – перспективний напрямок розширення асортименту харчових продуктів - Шейко, Т. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
У статті представлено новий вид харчового продукту – паста зі столового буряку з додаванням пряно-ароматичних добавок. Наведено її характеристику щодо хімічного складу, вмісту мінеральних речовин, мікробіологічних і органолептичних показників у порівнянні з сировиною та пюре.