Інвестиційно-інноваційна інфраструктура ринку продукції хлібопекарської галузі - Бокій, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Розглянуто тенденції інноваційного розвитку, напрями впровадження інновацій в Україні та обсяги інвестицій в хлібопекарську галузь. Визначено напрями участі іноземних інвесторів на ринку хліба, проблеми інноваційної діяльності та чинники, що впливають на обсяги інвестування.