Розвиток інноваційної інфраструктури пивоваріння України - Шмаглій, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Досліджено сучасні особливості розвитку інноваційної інфраструктури вітчизняного пивоваріння, оцінено якісні та кількісні параметри її функціонування, обґрунтовано основні напрями та шляхи подальшого ефективного розвитку інноваційної складової спеціалізованої інфраструктури пивоваріння України, що є визначальною основою забезпечення ефективного функціонування пивоварної промисловості України в цілому.