Процес визрівання сиру «Осінній» - Калмикова, Г. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Висвітлено результати досліджень процесу визрівання термокислотних сирів з ферментацією сирної маси. Встановлено раціональні умови проведення процесу визрівання. Дані дослідження дозволили поліпшити органолептичні і біохімічні характеристики термокислотного сиру.