Вплив часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію на розвиток культур білої плісені Penicillium candidum та Geotrichum candidum у поживному середовищі - Жукова, Я.; Король, Ц.; Малова, В.; Чуманська, Г. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Досліджено вплив часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію у співвідношенні 3:2 на розвиток культур білої плісені Penicillium candidum і Geotrichum candidum та чутливість цих культур до різних концентрацій солі. Отримані дані буде ураховано при виготовленні сирів з білою плісенню.