Вплив комплексних поліпшувачів на технологічний процес та якість виробів з кукурудзяним борошном - Писарець, О.; Дробот, В. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Досліджено вплив комплексних поліпшувачів на перебіг технологічних процесів та якість готових виробів з продуктами переробки кукурудзи, встановлено їх оптимальне дозування.