Розробка желейної глазурі на основі морквяного пектиновмісного соку з додаванням комплексних структуроутворювачів - Йовбак, У.; Оболкіна, В. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Встановлено та оптимізовано вплив технологічних факторів на формування структури желейної глазурі на основі морквяного соку для комбінованих борошняних кондитерських виробів.