Амінокислотний обмін в умовах отримання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини - Лисак, Т.; Олійнічук, С.; Батог, Ю.; Коваль, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Показано зміни в амінокислотному складі сусла внаслідок дії протеолітичних ферментних препаратів. Досліджено вплив протеаз на процес ферментації при підвищенні концентрації СР та визначено оптимальне їх дозування для отримання бражок з вмістом спирту 13,0-13,5% об. Показана економічна доцільність даного технологічного прийому.