Одержання синбіотика на основі інулінута біфідобактерій - Грушецький, Р.; Хомічак, Л.; Гріненко, І. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Наведено аналіз можливості використання поєднання інулінів і біфідобактерій, а також разроблена технологічна схема одержання даного синбіотику.