Прогресивні технології біопалива з рослинної сировини - Олійнічук, С.; Сосницький, В. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Здійснено аналіз техніко-технологічних особливостей виробництва біопалива з рослинної сировини, наведено дані щодо ефективності переробки енергетичних культур в біоетанол. Узагальнено світові тенденції розвитку технологій біопалива, охарактеризовано стан їх ефективності використання в контексті енергетичної та екологічної безпеки нашої держави.