Вплив різних культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у м’яких сирах (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2013)
Розроблено спосіб ідентифікації культур Penicillium candidum та Geotrichum candidum методом полімеразної ланцюгової реакції, досліджено вплив цих культур на вміст ароматичних сполук у м’яких сирах, ідентифіковано та визначено ряд характеристичних летких сполук за допомогою капілярної газової хроматографії.