Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів - Орлюк, Ю.; Калмикова, Г.; Наріжний, С. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2013)
У статті висвітлюються результати досліджень впливу режимів процесу ферментації на вихідні параметри готового продукту. Отримані рівняння математичної моделі процесу ферментації.