Бактеріальні препарати як додатковий «бар’єр» у виробництві ферментованих м’ясних продуктів - Франко, О.; Даниленко, С.; Недорізанюк, Л. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2013)
Проведено дослідження щодо впливу бактеріальних препаратів на якісні показники ферментованих суцільном’язових продуктів зі свинини. Встановлено, що застосування бактеріальних препаратів викликає збільшення кількості молочнокислих бактерій, зниження рН середовища, запобігає розвитку санітарно-показової мікрофлори.