Гравіметричний метод визначення масової частки кісткових включень в фаршевих м´ясопродуктах - Усатенко, Н.; Охріменко, Ю.; Бондар, С. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2013)
Розроблено гравіметричний метод визначення фальсифікації м’ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням в їх рецептурах м’яса механічного обвалювання.