Формування національної продовольчої системи: сучасність та перспективи - Сичевський, М.; Полєщук, О.; Коваленко, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2013)
Здійснено аналіз стану та особливостей формування національної продовольчої системи. Виявлено галузеві чинники функціонування харчової і переробної промисловості, обґрунтовано пріоритетні напрями, завдання і перспективи розвитку національної продовольчої системи.