ЗБАГАЧЕННЯ СОЛІ - Грушецький, Р.; Гриненко, І. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
В статті показана можливість заміни частини натрію кухонної солі на калій та інші мікроелементи за рахунок її збагачення рослинами та грибами, багатими на ті, чи інші елементи.