ВПЛИВ ДОДАТКОВОГО ЖИВЛЕННЯ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗБРОДЖУВАННЯ ДИФУЗІЙНОГО СОКУ - Коваль, О.; Олійнічук, С.; Лисак, Т.; Батог, Ю. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
Визначено фізико-хімічний склад дифузійного соку з точки зору придатності для зброджування в біоетанол. Досліджено вплив внесення елементів живлення на ефективність зброджування соку дріжджами Saccharomyces cerevisiae та якісні показники зрілої бражки.