ОСОБЛИВОСТІ ДЕЛІГНІФІКАЦІЇ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНИХ ВІДХОДІВ КУКУРУДЗИ - Батог, Ю.; Олійнічук, С.; Лисак, Т.; Коваль, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
У статті висвітлюються результати досліджень впливу основних технологічних параметрів процесу делігніфікації післязбиральних відходів кукурудзи за різної температури та тривалості процесу варіння на ступінь конверсії лігніну в сировині. Встановлений основний кількісний склад післязбиральних відходів кукурудзи.