СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ - Юрченко, Н. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
У статті досліджено сучасний стан, тенденції і проблеми розвитку інтеграційних процесів підприємств харчової промисловості України, визначено сутність та особливості формування і функціонування інтегрованих об’єднань у різних галузях харчової промисловості. Визначено основні форми інтеграцій та обґрунтовано доцільність їх створення. Виявлено основні тенденції та взаємозв'язки розвитку інтеграційних процесів підприємств різних галузей економіки, зокрема харчової промисловості, а також основні проблеми, що йому перешкоджають.