ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТК РИНКУ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ В УКРАЇНІ - Власенко, І. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
Досліджено сучасний стан виробництва м’яса в Україні за видами сировини та категоріями господарств, розглянуто стан експорту та імпорту а також основних виробників цього виду продукції. Висвітлено основні проблеми галузі та окреслено шляхи їх подолання в сучасних умовах господарювання.