ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ РАЦІОНУ СТУДЕНТІВ З МЕТОЮ ПОДАЛЬШОЇ ЙОГО ОПТИМІЗАЦІЇ - Кос, Т.; Копилова, К. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2017)
Проведена оцінка стану здоров'я та фактичного раціону харчування студентів. Виявлено дефіцит ряду важливих нутрієнтів, що призводить до погіршення стану здоров’я, виникнення ознак перевтоми тощо. Отримані дані дають можливість оптимально скорегувати раціон студента, знизити ризик виникнення ознак перевтоми, підвищити індивідуальний адаптаційний фактор до психоемоційного навантаження під час навчання і, цим самим, підвищити рівень успішності.