Сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази м’ясопереробних підприємств - Лисенко, Г. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Досліджено сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази м’ясопереробної галузі України. Визначено основні напрями надходження сировини на м’ясопереробні підприємства. Запропоновано заходи, які допоможуть покращити виробництво м’ясної сировини в Україні.