Перспективи формування продовольчих ресурсів у контексті розвитку аграрної реформи - Саблук, П. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Оцінено стан та визначені напрями розвитку аграрних реформ в Україні. Відзначено, що повільний хід їх проведення впливає на рівень доходів аграрних виробників та знижує економічний потенціал держави. Тільки після завершення аграрно-економічних трансформацій стане можливим вихід України на європейський рівень за показниками продуктивності та здатності держави до рівноправного партнерства з країнами ЄС.