Вплив параметрів робочих органів пластинчастого скребкового теплообмінника на інтенсивність теплообміну та витрати механічної енергії - Єресько, Г.; Єрошенко, С. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Досліджено вплив геометричних розмірів робочих органів та кількості скребків на інтенсивність теплообміну та на витрати механічної енергії. Отримані узагальнені критеріальні рівняння для розрахунку пластинчасто-скребкових теплообмінників.