Вибір бактеріального препарату для ферментації м`яса птиці - Крижська, Т.; Король, Ц.; Даниленко, С.; Кігель, Н.; Усатенко, Н. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні характеристики сиров’яленого суцільном’язового продукту з м’яса птиці, виготовленого зі застосуванням бактеріальних препаратів “ЛРР”, “Лакмік”, “БАТП-Ф”, упродовж визрівання. Встановлено, що в залежності від видового складу мікрофлори використаного бактеріального препарату змінюється інтенсивність та спрямованість процесу визрівання продукту.