Дослідження здатності до зберігання сиру Печерський - Степанищев, М. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Температура є головним фактором, що корегує інтенсивність розвитку плісені, основного чинника біохімічних перетворень в сирах з плісенню. Досліджено залежність зміни фізико-хімічних, біохімічних, реологічних та органолептичних показників сиру Печерський від температури упродовж зберігання.