Дослідження гігроскопічних властивостей полікомпонентних сумішей на основі кави та чаю - Рубанка, К.; Терлецька, В.; Зінченко, І. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Стаття присвячена дослідженню гігроскопічних властивостей полікомпонентних сумішей на основі кави та чаю, а саме: здатності поглинати та віддавати вологу при різних значеннях відносної вологості та тиску. Розглянуто структурні характеристики пор досліджуваних зразків. На підставі проведених досліджень запропоновані умови зберігання полікомпонентних сумішей на основі кави та чаю. Отримані результати досліджень дають можливість скорегувати технологічний процес виробництва харчових продуктів з використанням полікомпонентних сумішей на основі кави та чаю.