Структурно-механічні властивості тіста з композиційної суміші, що містить в своєму складі кукурудзяне борошно - Писарець, О.; Голінка, І.; Дробот, В. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
У матеріалах статті розглядаються шляхи підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів за допомогою композиційних сумішей для вирішення проблеми незбалансованого харчування та надходження поживних речовин до організму людини. Основну увагу приділено продуктам переробки кукурудзи, як складової композиційної суміші з пшеничним борошном. Наведені результати досліджень впливу кукурудзяного борошна на кількість та якість клейковини, та структурно-механічні властивості тіста з даної суміші. Досліджено вплив кукурудзяного борошна на якість готових виробів з цієї суміші.