Комплекс каротин-інулін і перспективи його використання впрофілактично-лікувальному харчуванні - Гріненко, І. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
В статті приведені дані про можливість одержання комплексу каротин-інулін та розглянуті деякі перспективи його використання в профілактично-лікувальному харчуванні. Показано, що органолептичні та фізико-хімічні характеристики комплексу каротин-інулін дають можливість використовувати його як 100 % натуральну біологічно-активну добавку та як інгредієнт харчової промисловості.