Актуальні питання взаємовідносин підприємств харчової промисловості з торгівлею в рамках продовольчої системи України - Михайленко, Г. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
В статті розглянуті актуальні питання взаємовідносин підприємств харчової промисловості з торговими підприємствами, визначені проблеми та надані пропозиції щодо товарообігу з торговими мережами, власними магазинами виробників, підприємствами малого та середнього бізнесу в рамках продовольчої системи України.