В’язкість замінників молочного жиру в області фазових переходів - Єресько, Г.; Єрошенко C.; Артемонов, Д. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
Досліджена в’язкість замінників молочного жиру в області фазових переходів, інтервал температур 6-30°С. Встановлено визначальний вплив вільного об’єму та швидкості деформації на в’язкість замінників молочного жиру. Отримані формули для розрахунку теплообмінних апаратів маслоробного та жирового виробництва.