Вплив терміну зберігання інулінмісткої рослинної сировини на її вуглеводний склад - Грушецький, Р.; Гріненко, І.; Дашковський, Ю. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2015)
В статті приведені дані впливу терміну зберігання інулінмісткої рослинної сировини на її вуглеводний склад. Досліджувались бульби топінамбура, коріння цикорію, лопуха, кульбаби та скорцонери.