Дослідження впливу ціноутворюючих чинників у виробництві молочної продукції - Сіра, Ю. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Розглянуто ціноутворюючі чинники впливу при формування ціни в процесі виробництва молочної продукції. Запропоновано заходи, які допоможуть покращити кон'юнктуру вітчизняного ринку молочних продуктів як для кінцевих споживачів, так і для молокопереробних підприємств.