Дослідження впливу способу активізації бакпрепарату у виробництві кисловершкового масла - Боднарчук, О.; Кігель, Н.; Єресько, Г. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Досліджено вплив бактеріального препарату, активізованого різними способами, на якість кисловершкового масла. Показано, що ефективним способом у виробництві продукту є використання первинної закваски, яка забезпечує необхідну його кислотність, смак та аромат.