Вплив композицій бактеріальних препаратів на зниження залишкового вмісту нітриту натрію - Недорізанюк, Л.; Франко, О.; Войцехівська, Л. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Проведено дослідження щодо впливу бактеріальних препаратів на зниження залишкового вмісту нітриту натрію у ферментованих суцільном’язових продуктах зі свинини. Встановлено, що застосування бактеріальних препаратів викликає зменшення залишкового вмісту нітриту натрію та збільшення нітрозопігментів у готовому продукті.