Порівняльний аналіз правового регулювання обов’язкових вимог до харчових продуктів в Україні, Митному та Європейському союзах - Романчук, І. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Здійснено аналіз нормативно-правового регулювання вимог до харчових продуктів, чинних в Україні та міжнародній практиці. Виокремлено розбіжності вітчизняного законодавств, що стосуються прийняття технічних регламентів.