Лігніно-целюлозна біомаса як сировина для виробництва біоетанолу другого покоління - Батог, Ю.; Олійнічук, С.; Лисак, Т.; Коваль, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Здійснено аналіз виробництва біоетанолу з рослинної сировини, а зокрема лігніно- целюлозної біомаси. Показана необхідність визначення оптимальних умов делігніфікації лігніно-целюлозної біомаси та підбору доступного та безпечного розчинника для підвищення реакційної здатності целюлози.