Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні - Дробот, В.; Михонік, Л.; Семенова, А. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2014)
Досліджено хлібопекарські властивості суцільнозмеленого борошна спельти та встановлено доцільність його використання у складі композитних сумішей.