Властивості кисло-вершкового масла, ароматизованого внесенням закваски в пласт - Кігель, Н.; Єресько, Г.; Боднарчук, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2013)
Досліджено вплив закваски на фізико-хімічні показники та нагромадження основних компонентів, що обумовлюють смако-ароматичну композицію продукту. Встановлено, що внесення в пласт масла 3,5% закваски забезпечує достатньо виражений смак та аромат готовому продукту.